Sidan innehåller annonslänkar

Volta - Alaska Bordsmobil 35x37 cm

-30%

Beställ Volta - Alaska Bordsmobil 35x37 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Volta - Alaska Bordsmobil 35x37 cm inom kategorin Skulpturer.

Produktinformation

Alaska är en elegant mobil på fot från Volta, som med balans och precision tillför en nätt rörelse till rummet. Mobilen ser ut att trotsa tyngdlagen men står stadigt på sin fot och blir en iögonfallande skulptur oavsett om den placeras i ett fönster, i hyllan eller mitt på bordet.

Alla Voltas mobiler är handtillverkade i Spanien. Tillverkad av stål och aluminium. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Safari Sculptures Uggla 24 cm Brun

Munblåst glasskulptur i kristall i form av en uggla. Handmålad med sandblästrade detaljer. Handgjord och signerad i Målerås. Passar fint ihop med den mindre glasskulpturen Uggleunge i samma serie. Vikt 2 kg

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Volta

Volta kan syfta på: Elektriska AB Volta – ett svenskt företag som tillverkade dammsugare AS Volta – ett estniskt elektromekaniskt företag Volta (dans) – en dans Volta (musikalbum) – ett musikalbum av sångerskan Björk 8208 Volta – en asteroid i huvudbältet