Vorwerk Vb100 Sladdlös Dammsugare - Vit


Beställ Vorwerk Vb100 Sladdlös Dammsugare - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vorwerk Vb100 Sladdlös Dammsugare - Vit inom kategorin Sladdlösdammsugare.

Produktinformation

Med en handhållen kan hantera annat än en snabb dammsugning. Så om du har skrymslen och vrår som kan vara besvärligt för en vanlig dammsugare, eller om du behöver dammsuga efter barnen eller hunden kan en handhållen dammsugare vara lösningen för dig.

Modellen här är en 2-i-1-lösning där du får ett praktisk stativ med handdammsugare, vilket gör att du kan använda den som en vanlig dammsugare. På en full laddning kan dammsugaren användas i upp till 80 minuter åt gången.

Se gärna också

Nilfisk Easy 28vmax Black Sladdlös Dammsugare - Svart

Med en handhållen kan hantera annat än en snabb dammsugning. Så om du har skrymslen och vrår som kan vara besvärligt för en vanlig dammsugare, eller om du behöver dammsuga efter barnen eller hunden kan en handhållen dammsugare vara lösningen för dig. Modellen här är en 2-i-1-lösning där du får ett praktisk stativ med handdammsugare, vilket gör att du kan använda den som en vanlig dammsugare. Eftersom den inte använder dammsugarpåsar, utan samlar damm och smuts i en löstagbar behållare slipper du köpa dammsugarpåsar. Du kan använda dammsugaren i 60 minuter på en full laddning. Det tar bara 180 minuter att ladda den igen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vorwerk

Vorwerk är en lätt hönsras från Hamburg i Tyskland. Det avlades fram i början av 1900-talet av Oskar Vorwerk, köpman och fjäderfäuppfödare. Rasen påminner delvis om lakenfelder, förutom till färgen, vorwerk är alltid gul och svart i färgen medan lakenfelder är vit och svart. Den svarta färgen hos vorwerk är begränsad till halsbehänget och stjärten, resten av kroppen skall helst vara helt gul. Kam och haklappar är röda. Omkring örat är den vit. Vorwerk är en bra kombinationsras med god kött- och äggproduktion. En höna väger 2-2,5 kilogram och en tupp väger omkring 3 kilogram. Äggen har en gulaktig skalfärg och äggvikten är cirka 55 gram. Hönorna har inte så stark ruvlust. Tillväxttakten för kycklingarna är snabb och rasen blir fullt befjädrad tidigt. Det förekommer även en dvärgvariant av rasen, framavlad i Tyskland. En höna av dvärgvarianten väger cirka 700 gram, en tupp 900 gram. Äggvikten för dvärgvarianten är ungefär 35 gram.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.