Kochblume - Slickepott SilIkon 28 cm Grå

Jämför produkt Kochblume - Slickepott SilIkon 28 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Slickepott SilIkon 28 cm Grå i kategorin Slickepottar och spatlar här hos oss.

Produktinformation

Smidig slickepott i silikon med en kärna av rostfritt stål som tål vardagsslitage. Slickepotten är skonsam mot alla typer av belagda kärl och klarar temperaturer från -40°C till 260°C.

Se gärna också

Rösle - Slickepott smal 26 cm Vit -2%

Slickepott från Rösle med handtag i rostfritt stål och huvud i silikon. En slickepott är bra att ha när du bakar och lagar mat eftersom du kan skrapa ur allt innehåll ur bunken eller kastrullen, inget går till spillo. Med denna smala slickepott kommer du åt ordentligt i trånga syltburkar och förpackningar, men den fungerar även perfekt när du ska breda ut glasyr på muffins och andra mindre bakverk. Skraphuvudet är tillverkat i silikon vilket gör det mycket flexibelt så du kommer åt i alla vrår samtidigt som det är riktigt motståndskraftigt mot värme, ända upp till 200 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Klimchi

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Scandinavian Home

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Rörstrand

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter