Kockums - Crepesvändare 29 cm Bokträ

Beställ Kockums - Crepesvändare 29 cm Bokträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Crepesvändare 29 cm Bokträ inom kategorin Slickepottar och spatlar.

Produktinformation

Spatel i bokträ från Kockums utformad för att smidigt kunna vända och vika dina crepes och pannkakor. Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet.

Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök. De förlänger livslängden på dina köksprodukter genom att vara skonsamma mot kokkärlens ytor. .

Se gärna också

Fiskars - Essential Slickepott 26,5 cm Svart -25%

Slickepott från Fiskars, Lätt att använda i olika vinklar och klarar temperaturer upp till 180 °C.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Dexam

Se alla produkter
In-ear Hörlurar

In-ear Hörlurar från JBL

Se alla produkter
Hårtorkar

Hårtorkar från OBH Nordica

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Scanpan

Se alla produkter