Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Slickepott 29 cm

Jämför produkt Kockums - Slickepott 29 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Slickepott 29 cm i kategorin Slickepottar och spatlar här hos oss.

Produktinformation

Funktionell slickepott i obehandlat bokträ och silikon som passar både till matlagning och baket. Slickepottens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kok- och stekkärl och ger inget onödigt slitage.

Slickepotten är försedd med ett hål i skaftet för upphängning. Den naturliga variationen i träet gör varje slickepott unik. .

Se gärna också

Rösle - Slickepott smal 26 cm Svart

Slickepott från Rösle med handtag i rostfritt stål och huvud i silikon. En slickepott är bra att ha när du bakar och lagar mat eftersom du kan skrapa ur allt innehåll ur bunken eller kastrullen, inget går till spillo. Med denna smala slickepott kommer du åt ordentligt i trånga syltburkar och förpackningar, men den fungerar även perfekt när du ska breda ut glasyr på muffins och andra mindre bakverk. Skraphuvudet är tillverkat i silikon vilket gör det mycket flexibelt så du kommer åt i alla vrår samtidigt som det är riktigt motståndskraftigt mot värme, ända upp till 200 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
In-ear Hörlurar

In-ear Hörlurar från Urbanista

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Woll

Se alla produkter
Skiv-  CD-spelare

Skiv- CD-spelare från Audio-Technica

Se alla produkter
Kannor

Kannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter