Sidan innehåller annonslänkar

Crock-pot Csc052x Slow Cooker

Beställ Crock-pot Csc052x Slow Cooker på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Crock-pot Csc052x Slow Cooker inom kategorin Slow cookers.

Produktinformation

Med en slowcooker kan du enkelt laga mat utan att du själv behöver tillbringa flera timmar i köket. Du lägger i ingredienserna, väljer inställning och så ordnar maskinen resten.

Perfekt för långtidskok som söndagsstek, grytor och liknande. Det ger dig mer flexibilitet i vardagen när middagen i princip lagar sig själv.

Kapaciteten för slow cookern är hela 4.7 liter. På den digitala displayen kan du se hur långt gången tillagningen är.

Med den inbyggda timern kan du ställa in exakt hur länge du vill att maten ska tillagas. Du kan också enkelt välja rätt program efter vad du lagar.

Se gärna också

Steba Dd1eco Pressure Cooker Black/red 800 Watt Slow - Rostfritt Stål

Med den elektriska ångtryckkokaren är möjligheterna att tillaga lätta, men samtidigt läckra och näringsrika rätter en bris. Maskinen kan ångtryckkoka på 2 nivåer, långtidskokning på låg temperatur, ånga, koka, steka och hålla värmen. Maskinen är enkel att använda då den även har förinställda program för tillagning av kyckling, fisk, grönsaker, bröd etc. Maskinen har en volym på 5 L och en ånginsats för grönsaker eller fisk ingår. De olika programmen ser till att smak, vitaminer och näringsämnen bevaras i maten så bra som möjligt och minskar samtidigt tillagningstiden med upp till 70 %.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter
Posters

Posters från Oyoy

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Electrolux

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter