Sidan innehåller annonslänkar

Crock-Pot - Slow Cooker med timer 3,5 L Off-white

Beställ Crock-Pot - Slow Cooker med timer 3,5 L Off-white på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Crock-Pot - Slow Cooker med timer 3,5 L Off-white inom kategorin Slowcookers.

Produktinformation

Den nya modellen av 3,5 litersgrytan har fått en exklusivt utseende i off-white och krom. Dessutom har den utrustats med en timer som gör att grytan slår över på varmhållning automatiskt, samt ett ledat lock med gångjärn som gör det enkelt att servera maten direkt ur grytan.I dag har det blivit lyx att kunna äta hemlagad mat som tar tid på sig att bli klar.

Crock-Pot 3,5 liter fungerar lika bra till köttfärssås och fläsklägg som till festligare rätter som pulled pork och högrev. Grytan lagar mat som räcker till omkring 3-4 personer.

Innergrytan kan användas i ugnen och i mikron utan lock och kan även maskindiskas.Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid. Slow Cooking är otroligt lätt och man behöver inte vara någon mästerkock.

Lägg ingredienserna i grytan, starta ditt långkok med din Crock-Pot slowcooker och gör något annat av dagen. Många timmar senare kommer du hem till en varm, inbjudande och hemlagad måltid.

Produkter från kända varumärken
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Culimat

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Gejst

Se alla produkter