Sidan innehåller annonslänkar

Crock-Pot - Turbo Express

Jämför produkt Crock-Pot - Turbo Express online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Crock-Pot - Turbo Express i kategorin Slowcookers här hos oss.

Produktinformation

Crock-Pot Turbo Express gör ditt långkok till ett snabbt och väldigt gott nöje! Grytan har flera olika tillagningsmöjligheter som tryckkokning, slowcooking, ångkokning och sous-vide Med de olika funktionerna hjälper den dig i matlagningens alla delar och förenklar vardagen.

Du kan enkelt laga grytor, chili, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer med dess olika funktioner. Med turbofunktionen reduceras tillagningstiden i jämförelse med liknande produkter och 80 % snabbare än tillagning på spisen.

Insidan har en non-stickbeläggning som gör att maten inte fastnar och att den blir enkel att rengöra. Crock-Pot Turbo Express (Artnr.201026)- 5,6 Liter, upp till 6 portioner - Turbofunktion med extra hög effekt för snabbare upphettning och kortare tillagningstid- Tryckkokning- Slowcooking- Ångkokning- Sous Vide- Stekfunktion- Steriliseringsfunktion för t.ex.

Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Vägghängd terrassevarmere

Vägghängd terrassevarmere från Wishco

Se alla produkter
Övrig inredning

Övrig inredning från Kreafunk

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter