Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Asfalt

Jämför produkt Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Asfalt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Asfalt i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Förhöj dukningen med dessa eleganta och användbara skedarna. Perfekt att användas för tapas, som en serveringssked eller för snacks.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jumbo

12 stycken Jumbo grillbestick från Tramontina bestående av 6 knivar och 6 gafflar.

Ett par riktigt rejäla bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag.
Detta grillset består av 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!

Biffbesticken är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt. Knivarna är hela 25 cm långa så du enkelt kan skära till och med det största köttstycket på grillen och gafflarna är 21 cm långa.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Airfryer

Airfryer från Delonghi

Se alla produkter
Durkslag

Durkslag från Kockums

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Blueair

Se alla produkter