Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Vit

Jämför produkt Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Orient Tapassked 4-pack Vit i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Förhöj dukningen med dessa eleganta och användbara skedarna. Perfekt att användas för tapas, som en serveringssked eller för snacks.

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Tramontina - Grillbestick 8 delar Polywood

8 grillbestick av högsta kvalitet från Tramontina.


Detta grillset består av 4 knivar och 4 gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!

Biffbesticken är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen.

Bra bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag och dessa grillbestick är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt. Knivarna är 21 cm långa och gafflarna har en längd på 19,5 cm.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skaldjursbestick

Skaldjursbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Temptech

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Anders Petter

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter