Cult Design - Fragaria Serveringsskål 21 cm

Jämför produkt Cult Design - Fragaria Serveringsskål 21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Fragaria Serveringsskål 21 cm i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Fragaria Ananassa kommer denna fina serveringsskål i tåligt stengods. Fragaria Ananassa heter jordgubbar på latin, döpta av botanisten Carl von Linné.Skålen är vackert dekorerad med härliga jordgubbar och blad, på både insida och utsida.

Serveringsskålen passar perfekt till salladen eller potatisen, och självklart jordgubbarna! Tål både maskindisk och mikro Matcha gärna med övriga delar ur samma serie, det ger en komplett känsla och förhöjer sommarens alla fikastunder och efterrätter. .

Se gärna också

Martinex - Santorini Koti Skål 35 cl Blå/Vit -24%

Skål med ett vackert blåvitt mönster och en volym på 35 cl från Martinex Santorini-kollektion.

Denna vackra skål från Martinex Santorini-serie gör sig utmärkt för mindre aptitretare och förrättssoppor. Lägg upp en mindre klase druvor, eller varför inte fylla upp skålen med en mumsig oliv- och fetaostblandning? Med Santorini-skålens vackra mönster kan du fantasifullt dagdrömma dig i väg till medelhavsområdet, och vi kan lova att så fort du avnjutit den första kalamataoliven från skålen så kommer du transporteras från ditt hem till en avskuggad plats under olivträdet på en av de grekiska öarnas sluttningar. Martinex Santorini-mönster har designats med inspiration tagen från den grekiska ön Santorini som är känd för sina fängslande landskap och vita hus med klarblåmålade tak. I Santorini-mönstret har man lekt rytmiskt med olika former och mönster för att skapa en harmonisk helhet som för tankarna till solnedgångar vid vita sandstränder som reser sig ur det Egeiska Havets famn. Skålen har en volym på 35 cl och kan rengöras i diskmaskin.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Luftkylare

Luftkylare från Evapolar

Se alla produkter
Salladsslungor

Salladsslungor från Oxo

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Smeg

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter