Cult Design - Organiq Skål 25 cm

Beställ Cult Design - Organiq Skål 25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Organiq Skål 25 cm inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Servera sallad till middagsbjudningen eller låt denna vackra skål stå framme med frukt. Den minimalistiska formen och vita färgen passar fint till varje kök.

Serien Organiq tar inspiration från naturens vackra former som vattnets mjuka och vänliga vågor, träfends årsringar och bergens kurvor. Stengodslerans naturliga vithet lyser igenom den blanka glasyren och blir en utmärkt bakgrund till maten.

Organiq är en tålig, tidlös servis som ger ett lugnande intryck till varje bord. Tål diskmaskin, mikro och ugn. .

Se gärna också

Denby - Impression Skål 13 cm 4-pack Cream -6%

Set med 4 handgjorda krämfärgade skålar av högkvalitativt lergods med en diameter på 13 cm från engelska Denbys Impression-kollektion.

Dessa vackert handgjorda mindre skålar visar elegant upp Impression-kollektionens unikt framtagna krämfärgade glasyr som kommer att förhöja presentationen av dina sidorätter exponentiellt för en himmelsk avnjutning i en klass som du aldrig tidigare varit med om. Skålarna har en diameter på 13 cm och gör sig perfekta som hem för mindre sido- och förrätter såsom ris och soppa eller för en smaskig portion dessert. Tack vare skålarnas både mångsidiga och rymliga form är användningsmöjligheterna oändliga, och vi kan lova att du garanterat kommer att vilja använda dem vid varje middagsservering, vare sig den innefattar ett större antal gäster eller är en mysig familjemiddag. Skålarna är handtillverkade i lergods av högsta kvalitet av Englands skickligaste hantverkare för lång hållbarhet och användning i många år framåt. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordsgrillar

Bordsgrillar från Nordic sense

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Agu

Se alla produkter
Dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar från Miele

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Xantia

Se alla produkter