Alpina

Alpina Sandwich Maker Xl Smörgåsgrill

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Smörgåsgrill XL 900W Med denna smörgåsgrill får du två grillade större smörgåsar och non-stick laggarna gör den enkel att rengöra. För två extra stora smörgåsar Nonstick-beläggning Lock med säkerhetslås Klarindikering och strömlampor 2 extra djupa smörgåsplattor


Jämför produkt Alpina Sandwich Maker Xl Smörgåsgrill online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alpina Sandwich Maker Xl Smörgåsgrill i kategorin Smörgåsgrillar här hos oss.

Kategori: Smörgåsgrillar
Artikelnummer: TURA-760533
Visa fler

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Sandwich

Sandwich, dubbelsmörgås eller dubbelmacka, ibland skämtsamt försvenskat till sandvikare, är en smörgås bestående av två skivor bröd med pålägg mellan.

Smörgåsgrill

En smörgåsgrill är en hushållsapparat som främst är avsedd att värma smörgåsar. Till skillnad från brödrosten är det vanligt att smörgåsgrillen fylls med två brödskivor med pålägg mellan (dubbelsmörgås), exempelvis ost som smälter under uppvärmningen.En smörgåsgrill består vanligen av två varma plattor som sitter ihop i ett gångjärn. På så sätt liknar den ett våffeljärn. Plattorna brukar vara täckta med teflon eller annan non stick-beläggning. Plattorna har fördjupningar för brödet och kan ibland forma dem, eller bränna in ett mönster.