Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Epoque" Snapsglas 2 st

Jämför produkt Kosta Boda - "Epoque" Snapsglas 2 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - "Epoque" Snapsglas 2 st i kategorin Snapsglas här hos oss.

Produktinformation

2 st Snapsglas i serien "Epoque" formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Magnor - Alba Antique Snapsglas 7 cl Klar -25%

Häll upp snapsen i Alba Antique Snapsglas från norska Magnor och serien Alba Antique, designat av skickliga formgivaren Teresa Bergerud. Perfekt till högtider som jul, midsommar, kräftskiva och andra festligheter.

Teresa berättar om glasserien:
Jag ville göra vackra, klassiska, generösa och bra glas till ett vackert bord, till vardag och fest. Linjerna på klockan och skaftet är mjuka och välformade. Det här är glaset för dem som sysslar med estetik och tycker om att omge sig med skönhet.

Slipmönstret på Alba Antique är ett gammalt mönster jag hittade i Magnors arkiv och som har använts på glas från bland annat Magnor tidigare. Det var kul att få fram det igen.

En stjärna finns under foten vilket gör glaset ännu vackrare. Både när de står på bordet och när de lyfts upp.

Namnet Alba är främst valt efter en av huvudpersonerna i Isabelle Allendes bok Andarnas hus och är ett av de vackraste namnen jag känner till. Namnet betyder vit, men kan också betyda gryning. Alba är också en stad i Italien känd för sin vinproduktion. Så ett vackert namn på ett vackert glas.


Hos Cervera finns även systern till Alba Antique; Alba fina line - för den som föredrar lite stramare linje. Även fast systrarna är olika till stil och utseende är de mycket fina att ställa fram tillsammans.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter
Batteridriven ljusslinga jul

Batteridriven ljusslinga jul från Konstsmide

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Carolina Gynning

Se alla produkter