Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Party" Snapsglas 6 st

Beställ Kosta Boda - "Party" Snapsglas 6 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Party" Snapsglas 6 st inom kategorin Snapsglas.

Produktinformation

Snapsglas ur serien "Party" från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Orrefors - Nobel Snapsdjävul 4 cl Blå -25%

Hur ser fanskapet ut? En djävul? Hur då? Bäst vore om man fick se en livs levande. Resultatet blev en svart, hårig figur med stickande blick i sina röda ögon sittandes på huk" - citerat Gunnar Cyrén.

Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Frys

Frys från Samsung

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Over-ear Hörlurar

Over-ear Hörlurar från JBL

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gustavsberg

Se alla produkter