Sidan innehåller annonslänkar

&klevering - Bloom Spegel 18 cm Blå

Jämför produkt &klevering - Bloom Spegel 18 cm Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten &klevering - Bloom Spegel 18 cm Blå i kategorin Speglar här hos oss.

Produktinformation

Härliga blomspegeln Bloom från &klevering blir en härlig färgklick i ditt hem. Livar upp både vägg och humör.

Häng i hallen för en sista kik innan du lämnar hemmet eller låt stå på sminkbordet när du behöver en närmare titt. Matchas även fint tillsammans med den något mindre spegeln i samma blomform. .

Se gärna också

Hay - Strap Mirror No 2 Spegel 70 cm Blå

Strap Mirror No 2 Spegel 70 cm från Hay med avskalad design och en ren, cirkulär form.

Den stilrena Strap Mirror No 2 har en rem med ett spår runt kanten för att innehålla ett robust gummiband som används för att montera spegeln på väggen. Spegeln finns i två olika storlekkar och fler härlig färger att välja mellan. Med sin funktionella och minimalistiska design är Strap Mirror perfekt att hänga i sovrum och hallar men inte lämplig för våtrum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Klimchi

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Bosch

Se alla produkter