Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux EKC6060BOW

Beställ Electrolux EKC6060BOW på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux EKC6060BOW inom kategorin Spisar.

Produktinformation

Spis medHighLight-Hä;ll och dubbelugn EKC6060BOW frå;n Electrolux ä;r en 60 cm bred spis med dubbla ugnar och glaskeramikhä;ll. Spisen ansluts till 400 V.

Hä;llenSpisens hä;ll ä;r en s k HighLight-hä;ll som har kortare tä;ndtid, lä;gre energifö;rbrukning och kortare uppkokningstid ä;n traditionella keramiska spishä;llar.Det kunde inte vara enklare att hå;lla hä;llen ren. Den har en helt slä;t och jä;mn yta så; att du kan rengö;ra i ett svep.

UgnarnaDen praktiska dubbelugnen ger en totalt kapacitet på; 112 liter. Den ö;vre ugnen rymmer 39 liter och den undre 73 liter.

Ugnen ä;r sä;rskilt utformad fö;r att du ska kunna laga flera rä;tter samtidigt. Den har flera anvä;ndbara funktioner som till exempel snabbgrill, grill, varmluft med fukt fö;r bakning, varmluft och pizzalä;ge.XXL-flä;kten gö;r att vä;rmen cirkulerar jä;mnt i ugnen, vilket ger samma resultat oavsett var maten har placerats.

Sval och sä;ker ugnsluckaUgnsluckorna har luckspä;rr och kylflä;kt som ser till att de ä;r svala och sä;kra fö;r ä;ven de minsta i hushå;llet. Tillbehö;rMed spisen få;r du en lå;ngpanna i emalj, två; emaljplå;tar och ett grillgaller i krom med upphö;jda kanter.XL-bakplå;ten rymmer mer så; att du kan baka eller laga fler av dina favoriter i kö;ket på; en gå;ng. .

Se även andra produkter från Spisar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Iittala

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Wrendale Design

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rörstrand

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Siemens

Se alla produkter