Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux HOC620F

Beställ Electrolux HOC620F på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux HOC620F inom kategorin Spishällar.

Produktinformation

Inbyggnadshä;llen HOC620F frå;n Electrolux ä;r en hä;ll som ä;r utformad fö;r matlagning. Hä;llen har fyra kokzoner, varav en dubbelzon, och restvä;rmevisning.Hä;llen ä;r en s k HighLight-hä;ll, vilket innebä;r snabbare och mer energieffektiv uppvä;rmning ä;n traditionella keramiska hä;llar.Hä;llen har automatisk avstä;ngning och barnlå;s.

Tack vare den smarta restvä;rmevisningen ser du direkt vilka zoner som fortfarande ä;r varma så; att du kan anvä;nda dessa fö;r varmhå;llning, men också; fö;r att hå;lla koll så; att du inte brä;nner dig. Hä;llen styrs och kontrolleras med kompakta touchkontroller.

Dessa har akustisk feedback och ä;r utformade fö;r att ta liten plats och lä;mna utrymme fö;r matlagningen.Touchkontrollerna ä;r emellertid vä;ldigt tydliga fö;r dig att anvä;nda och lä;sa av och de ger dig en snabb ö;versikt ö;ver instä;llningarna. Den keramiska glasytan har fasade glaskanter, och den ä;r inte bara snygg och stilren, den ä;r också; lä;tt fö;r dig att hå;lla ren. .

Se även andra produkter från Spishällar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Löpare

Löpare från Ekelund

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Sabre

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Vintage

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter