Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Skye LED mini downlight

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

LED Downlight Skye från AiramPrisvärt 3-pack LED-downlights med låg inbyggnadsprofil och 450 lm i ljusutbyte. Passar både för punkt- och allmänbelysning.Höjden på armaturen är endast 25 mm och...


Beställ Airam Skye LED mini downlight på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Skye LED mini downlight inom kategorin Spotlights infällda.

Kategori: Spotlights infällda
Artikelnummer: 110751

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.