Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Springform 24 cm

Jämför produkt Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Springform 24 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Metal Bakeware Springform 24 cm i kategorin Springformar här hos oss.

Produktinformation

Springform med en diameter på 24 cm, från KitchenAids serie Metal bakeware . Designad och designad för att möta dina bakbehov, den är korrosions- och reptålig så att den kan användas under lång tid.Med lättanvänt lås på ena sidan, dekorativt med KitchenAids logga.- Diameter 24 cm- Basmaterial Aluminium 8 mm- Slitstark non-stick-beläggning på insida och utsida förenklar rengöringen- Tjock botten med högkvalitativ och reptålig yta.- Kraftig design med stabil ram som står emot böjningar- Den här springformen är ugnssäker upp till en temperatur på 230 °C- Ej tillsatt PFOA och PTFEKitchenAids Metal bakeware är ett fint alternativ bland alla valmöjligheter som finns därute.

Med dessa produkter har du en kvalitetsprodukt som håller i många år framöver och med en snygg design. Utöver det är de korrosions- och reptåliga.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Boda Nova

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Eva Solo

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Tramontina

Se alla produkter