Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Strutform 24x5 cm Bokträ

Beställ Kockums - Strutform 24x5 cm Bokträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Strutform 24x5 cm Bokträ inom kategorin Springformar.

Produktinformation

Strutform från Kockums. Gör dina egna våffelstrutar till glassen med hjälp av en praktisk strutform av bokträ.

Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet. Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök.

Se gärna också

Guardini - Springform 1 bas 24 cm Svart/Silver -25%

Springform med löstagbar botten från Guardini är perfekt för att baka alla typer av kakor, tårtor och andra bakverk i. Lättanvänt lås på ena sidan gör det smidigt att lossa kakan från botten. Springformen mäter 24 cm i diameter och tål ugnstemperaturer på upp till 180 °C.

Italienska Guardini etablerades år 1950 och föddes ur en passion för matlagning och en obeveklig önskan att skapa högkvalitativt skräddarsydda matlagningstillbehör för alla typer av konsumenter genom att kombinera tradition med innovation

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Vintage

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Joseph Joseph

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Hay

Se alla produkter