Bosch

Bosch Ms8cm6110 Stavmixer - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Ms8cm6110 Stavmixer - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Ms8cm6110 Stavmixer - Rostfritt Stål inom kategorin Stavmixers.

Produktinformation

Ta enkelt loss mixerfoten för rengöring Rengöring ska vara enkelt och gå snabbt. Tack vare klickfästet tas mixerfoten enkelt loss från motordelen för rengöring under rinnande vatten eller diska i maskin.

Extra kraftfull för större kvantiteter och svåra uppgifter Motor med extra styrka för att möta högt ställda krav. Beroende på medföljande tillbehör klarar den att mixa, skiva, riva och knåda tack vare kraften från motorn på 1.000 watt.

Även de svåraste ingredienserna bearbetas snabbt och enkelt. Ger mer tid att njuta av det fantastiska resultatet.

Maximal kontroll och bästa resultat Mixa har aldrig varit enklare. Den räfflade utformningen av mixerfoten ger fler fördelar Maten trycks upp mot den 4-bladiga kniven QuattroBlade Pro för en effektivare mixning.

Dessutom minskas sugkraften nedåt för bättre kontroll utan avbrott och stänk. Inställbar hastighet i 12 steg för anpassning till olika användning Du är i kontroll över den exakta hastigheten för varje uppgift.

Oavsätt om du ska göra en soppa, sås eller göra en mayonäs - välj enkelt en av de 12 hastigheterna för önskat resultat. Om det snabbt behövs extra kraft så finns en turbo-knapp.

Bekvämt rostfritt hölje - en fröjd att hålla i En fröjd att hålla i. Det rostfria höljet med gummerad yta och egonomiska utforming erbjuder både ett bekvämnt och säkert grepp, även vid mixning på högsta hastighet.

Ttora lättillgängliga knapparna för bekväm använding. Mixerbägare för att mäta upp, mixa och förvara Ska du mixa en mindre mängd? Mixerbägaren är perfekt för att först mäta upp och sedan mixa i.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit mycket populär på såväl restauranger som i hemmen.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.