Amt

Amt 41 X 27 Cm Fish Pan Gastroguss Stekpanna

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Amt 41 X 27 Cm Fish Pan Gastroguss Stekpanna på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Amt 41 X 27 Cm Fish Pan Gastroguss Stekpanna inom kategorin Stekpannor.

Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: AMT4127I
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.

1410

1410 (MCDXI) var ett normalår som började en onsdag i den Julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

27

27 (XXVII) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Fish

Fish, artistnamn för Derek William Dick, låtskrivare, sångare och skådespelare, född i Edinburgh i Skottland den 25 april 1958.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Stekpanna

En stekpanna, även kallat stekjärn, är ett köksredskap som används för stekning av mat. Moderna stekpannor tillverkas i många olika material. Vanligast är gjutjärn, aluminium och rostfritt stål. Eftersom det rostfria stålet i sig inte leder värme särskilt bra är dessa pannor ofta utrustade med så kallad sandwich-sula, det vill säga botten består av flera lager: rostfritt stål – aluminium – rostfritt stål. Detta för att aluminium sprider värmen jämnt i kärlet, förhindrar att maten bränns vid och ger kärlet en stabil stomme. Gjutjärnspannor behöver inte någon extra sula utan sprider värmen även upp i kanterna. Ordet "stekpanna" är belagt i svenska språket sedan tidigt 1500-tal.