Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 20 cm

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Multi-Ply Stekpanna 20 cm inom kategorin Stekpannor.

Produktinformation

Från KitchenAids kollektion Multi-Ply kommer denna stekpanna i rostfritt stål. Den mäter 20 cm i diameter och har förstärkta kanter och värmeresistent handtag.Köksredskapen från Multi-Ply levererar prestanda och stil i en vacker borstad finish.

Varje föremål från denna grytkollektion har en aluminiumkärna utformad för att leverera en jämn värmeöverföring och en flerskiktskontruktion i rostfritt stål som är mycket robust och stabil och bibehåller formen. Den böjda kanten ger dig droppfri hällning och handtaget i rostfritt stål ger ett säkert grepp som förblir svalt när pannan används på hällen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Tamahagane

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Professional Secrets

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Sthål

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Orrefors

Se alla produkter