Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Stekspade hålad Trä

Jämför produkt Dutchdeluxes - Stekspade hålad Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Stekspade hålad Trä i kategorin Stekspadar här hos oss.

Produktinformation

En elegant stekspade i akaciaträ med avlånga hål för att enkelt få bort överflödig vätska. Dutchdeluxes träredskap är det ultimata tillbehöret för matlagning med sitt skonsamma material som passar alla typers kokkärl och förmåga att hantera snabba temperaturväxlingar.

Se gärna också

Rig-Tig - Woody Stekspade i trä 30,5 cm -23%

Stekspade i askträ med en längd på 30,5 cm från danska RIG-TIGs Woody-serie.

Utöva perfekt kontroll när du steker kött och ägg med denna robusta stekspade i trä från danska RIG-TIG. Stekspaden från RIG-TIGs Woody-kollektion har designats av den danska formgivaren Søren Refsgaard för RIG-TIG för att skapa ett attraktivt alternativ till stekspadar i silikon med en design i askträ som är ett hållbart material som inte skadar stekpannan när man använder den. Woody-stekspadens eleganta linjer och form ger dig full kontroll över det du steker och gör det enkelt att både vända på och servera allt från fisk och kött till pannkakor och pizza. En oumbärlig hjälpreda i köket helt enkelt. Stekspaden har en längd på 30,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Diskdukar

Diskdukar från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Fat

Fat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Iittala

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Patisse

Se alla produkter