Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Stekspade XL Trä

Beställ Dutchdeluxes - Stekspade XL Trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Stekspade XL Trä inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

En elegant stor stekspade i akaciaträ. Dutchdeluxes träredskap är det ultimata tillbehöret för matlagning med sitt skonsamma material som passar alla typers kokkärl och förmåga att hantera snabba temperaturväxlingar.

Se gärna också

Dexam - School of Wok Wokspade Rostfri

Den här wokspaden i serien School of Wok från Dexam är tillverkad helt i rostfritt stål med vinkel perfekt utformad för kinesisk matlagning.

Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Woks YouTube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Electrolux

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Opto Design

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Åry Home

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Thomas

Se alla produkter