Coravin - Sparkling Mousserande vinkonserveringssystem

Jämför produkt Coravin - Sparkling Mousserande vinkonserveringssystem online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coravin - Sparkling Mousserande vinkonserveringssystem i kategorin Stoppare här hos oss.

Produktinformation

Coravin Sparkling Mousserande vinkonserveringssystem gör att du kan bevara den fräscha smaken och bubblorna i mousserande viner i upp till två veckor.Med Coravin mousserande vinkonserveringssystem kan du öppna en flaska bubbel en helg och avsluta den när du blandar till en mimosa till brunch nästa helg. Oavsett om du vill ta ett glas champagne innan middagen, fira att en lång dag är över eller få en bra start på helgen kan du nu öppna en flaska mousserande vin utan att tveka.

Vinkonserveringssystem Coravin Sparkling använder koldioxidbubblor (CO2), samma gas som skapar bubblorna i vinet, för att fylla upp det tomma utrymmet i flaskan så att bubblorna i det mousserande vinet inte försvinner. I detta set för konservering av mousserande vin ingår 4 stycken Coravin Pure™ Sparkling CO2-kapslar som driver ditt Coravin Sparkling™-system.

Dessa ersättningskapslar är fyllda med ren CO2, samma gas som skapar bubblorna i mousserande vin. Detta gör att flaskorna bevarar dess smak och brus i upp till 2 veckor.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från PR Home

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Wilfa

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Siemens

Se alla produkter