Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Daffodil Bordstablett 35x48 cm

Beställ Ekelund - Daffodil Bordstablett 35x48 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Daffodil Bordstablett 35x48 cm inom kategorin Tabletter.

Produktinformation

I serien Daffodil från Ekelund Linneväveri hittar du även en bordstabeltt tillverkad av 100% ekologisk bomull av högsta kvalitet.Den moderna stilen och de vackra påskliljorna gör bordstabletten till en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket som du kommer få stor användning av. Tabletten är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.Vad är GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav.

GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva produkten.- Svensktillverad- 100% ekologisk bomull- Dekorativ inredningsdetalj i köketLinneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet. .

Se även andra produkter från Tabletter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Arabia

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Electrolux

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter