Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Hönshus Bordstablett 35x48 cm

Beställ Ekelund - Hönshus Bordstablett 35x48 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Hönshus Bordstablett 35x48 cm inom kategorin Tabletter.

Produktinformation

Varje person får sin plats vid bordet med denna härliga bordstabletter från Elelund Linneväveri, som skapar god stämning och gör det lättare att hålla rent.Duka upp till fest eller gör dina vardagliga måltider lite finare. Bordstabletterna från Ekelund håller hög kvalitet och kan tvättas om och om igen och är därmed alltid fräscha att duka med.Denna bordstablett är tillverkad av 100% ekologisk bomull och med GOTS-certifiering slår bordstabletten ett slag för vår miljö och värld.- 100% ekologisk bomull- Svensktillverkad- Slittålig i hög kvalitetLinneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet. .

Se även andra produkter från Tabletter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Bordsradio

Bordsradio från Tivoli Audio

Se alla produkter