Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Tvärs Tablett 35x48 cm

Jämför produkt Ekelund - Tvärs Tablett 35x48 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ekelund - Tvärs Tablett 35x48 cm i kategorin Tabletter här hos oss.

Produktinformation

Caroline Einarssons har skapat den stilrena, randiga serien Tvärs för Ekelunds Linneväveri.Duka fint med bordstabletter under varje kuvert och genast har du skapat en helt annan känsla vid bordet. Tvärs med sina tvärgående röda ränder mot vit bakgrund finns i flera som kökshannduk i flera storlekar, servetter och även som bordsduk om du vill fortsätta att inreda i samma stil.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Marimekko - Jokeri Tablett Kork 31x43,5 cm Orange -11%

Bordstablett i kork som mäter 21x43,5 cm och pryds av Annika Rimalas Jokeri-mönster.

Denna bordstablett i kork är perfekt för när du vill skydda både bord och duk från potentiellt matspill. Med sin rektangulära form och sitt moderna mönster blir detta bordsunderlägg ett praktiskt och vackert tillägg till din bordsservis som garanterat kommer att göra dina middagar lite mer intressanta. Mönstret Jokeri - som inte oväntat betyder ”joker” på finska - designades av Annika Rimala på 60-talet med inspiration tagen från dåtidens ungdomskultur. På tablettens baksida kan man även se den klassiska Marimekko-loggan.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tabletter

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Osthyvlar

Osthyvlar från Boska Holland

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Wesco

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter