Eldstickan - Tändstickor 60 st Norrsken

Beställ Eldstickan - Tändstickor 60 st Norrsken på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eldstickan - Tändstickor 60 st Norrsken inom kategorin Tändstickor.

Produktinformation

Tändstickor är inget nytt, men i den här eleganta paketeringen blir de en snygg inredningsdetalj i hemmet. Eldstickan Lilla flaskan rymmer 60 tändstickor och försluts med en kork.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Tändsticksfodral Stor Grå

Tillverkad i pulverlackerat stål med en elegant mässingsknopp blir det här tändsticksfodraler till en vacker inredningsdetalj, samtidigt som det förvarar dina tändstickor. Eftersom du gärna låter fodralet stå framme har du alltid dina tändstickor nära tillhands när du ska tända ljus och skapa en stämningsfull punktbelysning.

Fodralet har även en smart förvaringslåda för dina använda tändstickor, en snygg och praktisk funktion. Fodralet levereras med en stor tändsticksask med cirka 50 stycken långa tändstickor.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tändstickor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Sabor

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Klong

Se alla produkter