Sidan innehåller annonslänkar

Eldstickan - Tändstickor 60 st Vinröd

Beställ Eldstickan - Tändstickor 60 st Vinröd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eldstickan - Tändstickor 60 st Vinröd inom kategorin Tändstickor.

Produktinformation

Tändstickor är inget nytt, men i den här eleganta paketeringen blir de en snygg inredningsdetalj i hemmet. Eldstickan Lilla flaskan rymmer 60 tändstickor och försluts med en kork.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Tändsticksfodral Stor Grå

Tillverkad i pulverlackerat stål med en elegant mässingsknopp blir det här tändsticksfodraler till en vacker inredningsdetalj, samtidigt som det förvarar dina tändstickor. Eftersom du gärna låter fodralet stå framme har du alltid dina tändstickor nära tillhands när du ska tända ljus och skapa en stämningsfull punktbelysning.

Fodralet har även en smart förvaringslåda för dina använda tändstickor, en snygg och praktisk funktion. Fodralet levereras med en stor tändsticksask med cirka 50 stycken långa tändstickor.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tändstickor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bakformar

Bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Belid

Se alla produkter
Lock

Lock från Demeyere

Se alla produkter