Sidan innehåller annonslänkar

Cuisipro - Tång 17,8 cm silIkon Röd

Jämför produkt Cuisipro - Tång 17,8 cm silIkon Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisipro - Tång 17,8 cm silIkon Röd i kategorin Tänger här hos oss.

Produktinformation

Liten smidig tång från Cuisipro. Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet med non-stick silikon i ändarna som tål upp till 300°C.

Snygg design och passar perfekt för både matlagning och servering. Tången har en patenterad låsmekanism och du kan öppna den med bara en hand.

Se gärna också

Rösle - Kökstång/Universaltång Stål SilIkon låsbar 23 cm

En praktisk kökstång/alltång från Rösle, perfekt till både matlagning och servering, från tyska familjeföretaget Rösle. Tången är gjord av rostfritt stål och har en smart upphängningsögla, så att du kan hänga upp tången när den inte används. Tångens spetsar är belagda med silikon vilket förhindrar repor på belagda kokkärl och köksredskap i rostfritt stål samt tål värme upp till 220 °C. Tången har en patenterad kopplingsmekanism som kan öppnas och låsas ihop med bara en hand. Detta hopfällda läge underlättar också när den ligger i lådan eftersom den då tar lite plats. Kan diskas i diskmaskin.

Denna mycket uppskattade kökstång vann det ärofyllda German Design Award-priset 2019.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Umage

Se alla produkter
Airfryer

Airfryer från Fritel

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Herstal

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från House Doctor

Se alla produkter