Sidan innehåller annonslänkar

Cuisipro - Tång 30,5 cm silIkon Röd

Jämför produkt Cuisipro - Tång 30,5 cm silIkon Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisipro - Tång 30,5 cm silIkon Röd i kategorin Tänger här hos oss.

Produktinformation

Tång från Cuisipro. Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet med non-stick silikon i ändarna som tål upp till 300°C.

Snygg design och passar perfekt för både matlagning och servering. Tången har en patenterad låsmekanism och du kan öppna den med bara en hand.

Se gärna också

Gefu - Matpincett Stål 30 cm

Matpincett i rostfritt stål med en längd på 30 cm från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Vänd enkelt på steken med denna hållbara och outtröttliga matpincett från Gefu. Denna pincett greppar enkelt tag i allt från fisk och skaldjur till den allra finaste köttbiten, och är tillverkad helt i rostfritt stål som är ett värmetåligt material som också är superlätt att rengöra i diskmaskin efter användning – ett måste för dig som älskar att grilla! Kockpincetten är även utrustad med en praktisk ögla för upphängning för praktisk förvaring när den ej används.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Golvtvättare

Golvtvättare från Dreame

Se alla produkter
Oljelampor

Oljelampor från Tenderflame

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gustavsberg

Se alla produkter