Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Mattång Trä

Jämför produkt Dutchdeluxes - Mattång Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Mattång Trä i kategorin Tänger här hos oss.

Produktinformation

En elegant mattång i akaciaträ, perfekt för att steka och servera med. Dutchdeluxes träredskap är det ultimata tillbehöret för matlagning med sitt skonsamma material som passar alla typers kokkärl och förmåga att hantera snabba temperaturväxlingar.

Se gärna också

Rösle - Kökstång/Universaltång Stål SilIkon låsbar 23 cm

En praktisk kökstång/alltång från Rösle, perfekt till både matlagning och servering, från tyska familjeföretaget Rösle. Tången är gjord av rostfritt stål och har en smart upphängningsögla, så att du kan hänga upp tången när den inte används. Tångens spetsar är belagda med silikon vilket förhindrar repor på belagda kokkärl och köksredskap i rostfritt stål samt tål värme upp till 220 °C. Tången har en patenterad kopplingsmekanism som kan öppnas och låsas ihop med bara en hand. Detta hopfällda läge underlättar också när den ligger i lådan eftersom den då tar lite plats. Kan diskas i diskmaskin.

Denna mycket uppskattade kökstång vann det ärofyllda German Design Award-priset 2019.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Tänger

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare från Audio Pro

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Vintage

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Häxan

Se alla produkter