Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Serveringstång/Stektång Large


Beställ Westmark - Serveringstång/Stektång Large på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Serveringstång/Stektång Large inom kategorin Tänger.

Produktinformation

Serveringstång Classic i rostfritt stål med nylonblad från tyska Westmark. Även mycket användbar som stektång eftersom den inte repar kastruller och pannor som har non stick-beläggning.

Tången har en praktisk låsfunktion som gör att den tar liten plats i lådan. Vill du hellre hänga upp den finns det en upphängningsögla.

Finns i två längder, båda ger stor glädje i din matlagning och servering. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år.

Se gärna också

Rösle - Kökstång/Universaltång Stål låsbar 31 cm

En praktisk kökstång/alltång från Rösle, perfekt till både matlagning och servering, från tyska familjeföretaget Rösle. Tången är gjord av rostfritt stål och har en smart upphängningsögla, så att du kan hänga upp tången när den inte används. Tången har en patenterad kopplingsmekanism som kan öppnas och låsas ihop med bara en hand. Detta underlättar också när den ligger i lådan eftersom den då tar lite plats.

Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver.

Läs mer