Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Party" tårtfat

Beställ Kosta Boda - "Party" tårtfat på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - "Party" tårtfat inom kategorin Tårt- och kakfat.

Produktinformation

Tårtfat ur serien "Party" från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Tårtfat på fot 32 cm -25%

Tårtfatet ur serien Black Fluted Mega låter dig servera bakverk och kakor med stil. Perfekt även för uppläggning av snittar och annat småplock. Kombinera gärna med de andra fina serveringsdelarna ur samma serie.

Black Fluted Mega är en svartvit tolkning av klassiska porslinsserien Blue Fluted Mega. Serien skapades i blått av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer som anger mönstret på den specifika delen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Star Trading

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Eva Solo

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Belid

Se alla produkter
Skaldjursbestick

Skaldjursbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter