Rörstrand - SÅLD "Annika" Sockerskål och Gräddsnipa

Jämför produkt Rörstrand - SÅLD "Annika" Sockerskål och Gräddsnipa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - SÅLD "Annika" Sockerskål och Gräddsnipa i kategorin Te- och kaffetillbehör här hos oss.

Produktinformation

Gräddsnipa och sockerskål ur serien "Annika" formgivna av Marianne Westman för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Stelton - Nohr Slow Brew Kaffetratt Black metallic

Nohr Slow Brew Kaffetratt från Stelton är en finmaskig kaffetratt speciellt utvecklad för pour over-kaffebryggning direkt i serien Nohrs serveringskanna. Nohr Kaffetratt har ett finmaskigt nät som bara släpper igenom det aromatiska nybryggda kaffet. Tratten används utan pappersfilter och är återanvändbar vilket gör den skonsam mot miljön.

Nohr-serien designades av Søren Refsgaard och består av en kaffetratt, en gooseneck vattenkittel, ett kaffefilter för cold brew och en serveringskanna i glas. Önskan har varit att skapa en kaffeserie för kaffeentusiaster som vill ha den ultimata smakupplevelsen. Att brygga gott kaffe är ett hantverk som kräver tid och närvaro – vilket understryks av lugnet och enkelheten i designen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023