Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Kaffemakare 1,3 L Vit

Beställ Cult Design - Orient Kaffemakare 1,3 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Kaffemakare 1,3 L Vit inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Med denna kanna kan du njuta av extra gott kaffe med mer framträdande aromer. Bryggaren använder sig av en ”soft brew” teknik som är en vänligare process där kaffet får en behaglig smak och mindre bitterhet.

Dessutom har det aldrig varit enklare att göra kaffet häll i kaffet i bryggaren, följt av varmt vatten, rör om och låt sedan dra några minuter. Fungerar lika bra för traditionellt varmt bryggkaffe som ”cold brew.” För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare.

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

Bitz - Tekanna 1,2 L Grå

Härligt rustik tekanna från Bitz i stengods med väl valda detaljer som handtag i ek fästa med nitar i mässing. Glaserad med reaktiv glasyr som ger naturliga färgskiftningar och som framhävs på ett mycket vackert sätt mot kannans mjuka rundade former. Med tekanna från Bitz skapas en mysig stämningen varje gång det bjuds på te.

Tekannan diskas för hand. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis och mixa och matcha för ett personligt uttryck.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Tefal

Se alla produkter
Kannor Tillbehör

Kannor Tillbehör från Orrefors

Se alla produkter
Stolar  Pallar

Stolar Pallar från Hay

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från WMF

Se alla produkter