Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean

Jämför produkt Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean i kategorin Termosflaskor här hos oss.

Produktinformation

Denna isolerade termosflaska med spillsäker kork är speciellt framtagen för att passa barn. Sportkorken kommer med tillhörande dammskydd och med en mjuk silikonpip som gör det enklare för barnen att dricka ur.

Tack vare den smidiga öglan fäster du enkelt flaskan på ryggsäcken eller väskan. Med den patenterade teknologin Climate Lock™ håller sig drycken dessutom varm i 12 h och kall i hela 40 h.

Perfekt för både sportande och utflykter! Flaskans kork går att byta ut mot samtliga Klean Kanteen Classic-korkar Finns i flertalet färger och mönster.

Se gärna också

Stelton - Mumin To Go Click Termosmugg 0.2 L Moomin present -25%

Mumin To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Bitz

Se alla produkter
Frys

Frys från Siemens

Se alla produkter
Timers

Timers från BENGT EK

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Gynning Design

Se alla produkter