Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Tekanna 1.5 L Vit

Jämför produkt Cult Design - Orient Tekanna 1.5 L Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Orient Tekanna 1.5 L Vit i kategorin Termoskannor här hos oss.

Produktinformation

Brygg ditt te i en äkta tekanna som kompletteras fint med muggarna i samma serie. Tekannan tillför en elegans till matbordet och en storlek som gör varje testund till succé! Sil ingår i kannan

För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Termoskanna 1 L Rostfri -25%

Stilfull och funktionell termoskanna i borstat rostfritt stål från Eva Solos serie Nordic Kitchen. Termosen har en stålinsats med tvåskiktskonstruktion och vakuum som håller kaffet eller teet varmt längre än termoskannor utan vakuuminsats. Det gör termoskannan både slitstark och stöttålig. Ekhandtaget med rundade kanter ger ett bra grepp vid servering och hällpipen i rostfritt stål gör kannan 100% droppfri. Volym 1 liter. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

Nordic Kitchen-serien bjuder på tre kannor i borstat rostfritt stål – pressokanna, vattenkokare och termoskanna, så att du alltid kan göra nybryggt kaffe och servera te på ett stilfullt sätt. Formspråket har inspirerats av nordiska designtraditioner och är minimalistiskt och stilrent. Det passar in perfekt i det nordiska köket. Designen är gjord just för att kunna stå framme i köket såväl som på bordet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kannor Tillbehör

Kannor Tillbehör från Orrefors

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Spode

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Serax

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Blomus

Se alla produkter