Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Blush

Beställ Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Blush på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Blush inom kategorin Termoskannor.

Produktinformation

Grand Cru Termoskanna 1 L är den prisbelönta termoskannan från Rosendahl, utmärkt att ta med sig i picknickkorgen eller ut i trädgården. Den praktiska tryckknappsfunktionen är utformad så att kannan håller värmen längre och eftersom du inte behöver skruva loss locket när du häller undviker du att släppa in kall luft.I Grand Cru-serien hittar du även koppar, tallrikar och skålar i samma i samma härliga färgsättning så du kan ge dukningen en fräsch och modern känsla och duka upp ett elegant och enhetligt frukost- eller kaffebord.Termoskannan rymmer 1,0 liter och är den perfekta presentidén tillsammans med en påse goda kaffebönor. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Termoskannor från andra varumärken

Upp till 67% rabatt
Modern House - Lundi Termoskanna 1 L Grå

Termoskannor från Modern House

Missa inga bra priser på Termoskannor från Modern House.
Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Termoskanna 1 L Violet Blue

Termoskannor från Eva Solo

Utforska allt inom Termoskannor från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Svart

Termoskannor från Rosendahl

Se vad Rosendahl har inom Termoskannor.
Upp till 34% rabatt
Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Soft Deep Ocean

Termoskannor från Stelton

Se produkter inom Termoskannor från Stelton.
Upp till 30% rabatt
Rig-Tig - Hottie Termoskanna 1 L Svart

Termoskannor från Rig-Tig

Se vad Rig-Tig har inom Termoskannor.
Upp till 30% rabatt
Primus - TrailBreak Jug 400 Pippi Mattermos Grön

Termoskannor från Primus

Missa inga bra priser på Termoskannor från Primus.

Se gärna också

Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Rost

EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön.

EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023