Rosendahl - Grand Cru Outdoor Termosmugg Rostfri 40 cl Lavendel

Jämför produkt Rosendahl - Grand Cru Outdoor Termosmugg Rostfri 40 cl Lavendel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Grand Cru Outdoor Termosmugg Rostfri 40 cl Lavendel i kategorin Termoskoppar här hos oss.

Produktinformation

Grand Cru termosmugg från Rosendahl är en stor to go-mugg för varma drycker, tillverkad av rostfritt stål. Muggen har dubbla väggar och håller vätskan varm i flera timmar och rymmer 40 cl.

 Locket har en praktisk tryckknappsfunktion som gör att du lätt hanterar muggen med en hand, utmärkt då du är på språng. Alla silikon- och plastdetaljer är helt fria från ftalater och bisfenol A (BPA), och är därför bra för både dig och miljön.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Termoskoppar från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Eva Solo - Espressomugg 8 cl 2-pack Rosenquarts

Termoskoppar från Eva Solo

Här har vi samlat Termoskoppar från Eva Solo.
Upp till 70% rabatt
Hay - Sowden Resemugg 50 cl Grå

Termoskoppar från Hay

Visa produkter inom Termoskoppar från Hay.
Upp till 24% rabatt
Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad 47 cl Lila

Termoskoppar från Contigo

Utforska allt inom Termoskoppar från Contigo.
Upp till 32% rabatt
Stelton - Carrie Termosmugg 40 cl Svart

Termoskoppar från Stelton

Se produkter inom Termoskoppar från Stelton.
Upp till 8% rabatt
Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Termomugg 39 cl

Termoskoppar från Royal Copenhagen

Visa produkter inom Termoskoppar från Royal Copenhagen.
Upp till 30% rabatt
Kyocera - Keramisk Termosmugg med skruvlock 35 cl Vit

Termoskoppar från Kyocera

Se produkter inom Termoskoppar från Kyocera.

Se gärna också

Stanley - Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl Röd

Classic Trigger Action Termosmugg 35 cl är en testvinnande to go-mugg från Stanley - läs mer om testresultatet längre ner!

Classic Trigger Action Termosmugg är mycket enkel att dricka ur medan du är på språng, Det läckagesäkra locket är utformat med en tryckknapp, som öppnar munstycket ovanpå muggen med en lätt knapptryckning. Termosmuggens omfång är 21 cm vilket gör den lätthanterlig även om du har mindre händer. Den är också designad för att passa i de flesta mugghållare så att den kan åka med på din dagliga pendling.

Den dubbelväggiga vakuumisoleringen håller din favoritdryck varm i 5 timmar eller kall i 8 timmar så att du alltid har en välsmakande dryck nära till hands. Locket är enkelt att göra rent och termosen går att diska i maskin. Classic Trigger Action Termosmugg rymmer 350 ml.

- Volym på 350 ml
- Väger 310 gram
- Håller värmen upp till 5 timmar
- Håller kylan upp till 8 timmar
- Tillverkad av rostfritt stål
- Volym på 350 ml
- Läckagesäker
- Passar i bilens mugghållare
- Vikt med vatten: 623 gram


En termosmugg med enhandsgrepp och bekvämt grepp – testpanelens favorit!

I testet hade ingick sex termosmuggar från populära outdoor-varumärken.

Så gick testet till:
En testpanel bestående av tre personer från Outdoor utförde testets olika delar och bedömde sedan resultatet. Testet bestod av tre delar: ett värmehållningstest, ett läckagetest samt ett helhetsintryck av termosmuggen.

Stanley Classic Trigger-Action Travel är en termomugg på 0,35 liter i rostfritt stål. Den beskrivs som både spillsäker och smidig och ska hålla drycken varm upp till fem timmar och drycken kall upp till åtta timmar.

”Vi har utsett Stanley Travel Mug Trigger-Action 0,35 liter till den termosmugg som är bäst i test. Även om den inte höll temperaturen bäst gav den ett gott helhetsintryck och blev testpanelens favorit. Den gick att öppna med ett enhandsgrepp, var bekväm att dricka ur och hade ett bra grepp för både större och mindre händer.”

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023