Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri

Beställ Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Rostfri inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast.

Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra. Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring.

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg 39 cl Blå

Termosmugg med motiv av verktyg från Martinex. Perfekt till hobbysnickarna och gör-det-själv-kungarna i ditt liv. Muggen är av rostfritt stål och rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kylboxar

Kylboxar från Mobicool

Se alla produkter
Belysning övrigt

Belysning övrigt från Iittala

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Kay Bojesen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Severin

Se alla produkter