Sidan innehåller annonslänkar

Contigo - Luxe Ståltermos 470 ml Svart

Beställ Contigo - Luxe Ståltermos 470 ml Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Contigo - Luxe Ståltermos 470 ml Svart inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen.En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra.

Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring. Muggen har mycket bra termiska egenskaper tack vare designen med dubbla vakuumisolerade väggar. .

Se gärna också

Stelton - To Go Click Mugg 40 cl Soft Rust

Steltons To Go Click-mugg har en unik ”smart click” -funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga koppen med ett enkelt tryck på toppen.
Den har dubbla väggar och på så sätt håller termoeffekten din dryck varm/kall under en längre tid. Den är tillverkar i rostfritt stål och BPA- och ftalatfri plast och det går att dricka från koppens hela 360 grader som om det inte fanns något lock – precis som ur vilken vanlig kopp som helst. Så nu kan du smidigt njuta av din favoritdryck när du är på språng, oavsett om den är varm eller kall.
Håller drycken varm i upp till 4 timmar och kallt i upp till 8 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Hällmark

Se alla produkter
Integrerade kylskåp

Integrerade kylskåp från Cylinda

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Umbra

Se alla produkter