Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Blå matt

Jämför produkt Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Blå matt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Blå matt i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Produktinformation

Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri.

Finns i olika färger. Volym 470 ml. .

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Termosmugg med tefilter 35 cl -23%

Ta med ditt favoritte i bilen på väg till arbetet, på tågresan eller på promenad i skogen. Termosmuggen är utformad så att du kan brygga varmt te direkt i muggen. Den har ett inbyggt tefilter i locket, så att du kan njuta av en kopp nybryggt te på vägen när det passar dig. Teet håller sig varmt i flera timmar tack vare att termosmuggen har dubbla väggar med vakuum.

To go-muggen har även en bärrem och är 100% tät, vilket gör den enkel att ta med. Du behöver inte oroa dig för att den ska läcka i väskan. Locket är utformat med en praktisk klickfunktion, som gör det lätt att använda muggen med en hand.

Så här gör du
Ta ur filtret ur muggen och fyll det med teblad. Häll sedan kokande vatten upp till den böjda kanten och sätt tillbaka filtret i muggen igen. Sätt på locket. Om du vill att teet ska dra längre kan du vända muggen upp och ned, så kommer bladen i kontakt med vattnet igen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Kitchenaid

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Witt

Se alla produkter