Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Blå

Jämför produkt Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Blå i kategorin Textilservetter här hos oss.

Produktinformation

Vacker och klassisk servett i hållbart lin som är den perfekta avslutningen på din dukning. Kommer i två-pack med handtryckt mönster.

Svenska Chamois skapar textilier utifrån traditionella metoder i en modern tolkning. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Karbon

Linneservetten i mjukt stentvättat franskt linne från Tell Me More Interiors lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Levereras i 1-pack

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Primus

Se alla produkter
Köksknivar

Köksknivar från JAMIE OLIVER TEFAL

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Bitz

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter