Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå

Beställ Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chamois - Stripe Servett Lin 50x50 cm 2-pack Grå inom kategorin Textilservetter.

Produktinformation

Vacker och klassisk servett i hållbart lin som är den perfekta avslutningen på din dukning. Kommer i två-pack med handtryckt mönster.

Svenska Chamois skapar textilier utifrån traditionella metoder i en modern tolkning. .

Se gärna också

Afroart - Eco Textilservett 45x45 cm 2-pack Eco Thinstripe Röd -25%

2-pack handvävda servetter i fint material från Afroart. Dessa fina och mjuka servetter kommer komma till stor användning, både till vardags och fest. Ett hållbart alternativ då de tål maskintvätt och på så sätt kan användas om och om igen. De är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan.

Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägglampor

Vägglampor från Herstal

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Philips

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Gorenje

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter