Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Grilltång 44x6cm

Jämför produkt Rösle - Grilltång 44x6cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Grilltång 44x6cm i kategorin Tillbehör till grillar här hos oss.

Produktinformation

Denna grilltång är perfekt till grillningen av lite större matvaror som exempelvis, hela stekar, större kotletter eller majskolvar. Grilltången har en patenterad kopplingsmekanism vilket gör att den är enkel att öppna och stänga med bara en hand.

När grilltången är i det låsta läget sparar den även plats när den inte används. Tången är ergonomiskt utformad vilket gör att den är väldigt bekväm att använda.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Muurikka - Gasregulator 30m Bar SE

Gasregulator 30m Bar från Muurikka är en säker regulator som används till gasolgrillar och annan hushållsgasutrustning. Den är enkel och säker att använda då ingen gas tränger ut ur cylindern även om slangen inte är ansluten till regulatorn eller om enheten inte är inkopplad. Säkerhetsventilen är kompatibel med finska standard gascylindrar.

Setet innehåller en slang på 1,2 meter med en regulator på 30m bar samt tillhörande slangklämmor.

Säkerhetsinstruktioner:
Innan du kopplar regulatorn till gascylindern, läs noggrant igenom säkerhetsinstruktionerna. Regulatorn kan användas tillsammans med propan, butan eller en blandning av dessa gaser. Byt ut regulatorn 10 år efter produktionsdatum för att säkerställa en säker användning. Innan du använder regulatorn utomhus, se till att den är placerad skyddat så att den inte riskerar att bli blöt.

- Säkerställ att ventilen är i bra skick och flytta inte på gascylindern när den används.
- Var noga med att notera lokala standarder och föreskrifter innan användning.
- Byt ej flaskor innehållandes flytande gas i närheten av lågor och öppen eld.
- Flaskor med flytande gas får endast användas och placeras i ståendes.
- Säkerställ att de monterade slangarna är i bra skick och inte mer än 3 år gamla.
- Här finns svensk bruksanvisning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023