Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch skål 1,5L t/MUM8

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch skål 1,5L t/MUM8 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch skål 1,5L t/MUM8 i kategorin Tillbehör till köksapparater här hos oss.

Kategori: Tillbehör till köksapparater
Artikelnummer: MUZ8ER3
Visa fler

Från kunskapsbanken

Skål

En skål är en öppen, hård behållare som används för förvaring, tillagning, servering och förtäring av mat eller dryck och kan vara tillverkade av många olika material, bl.a. keramik, porslin, glas, plast eller trä. Skålar som används till bakning kan kallas för bunkar. Ordet är etymologiskt besläktat med skal.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.